Thuis Nieuws

hoe de poederdeklaag komt

Certificaat
China Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. certificaten
China Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
grote levering en zeer hoog - de kwaliteit eindigt

—— Paul

Uw erkenning is onze grootste motivatie

—— Simon

aardig bedrijf en aardige persoon

—— Sonia

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
hoe de poederdeklaag komt
Laatste bedrijfsnieuws over hoe de poederdeklaag komt

De geschiedenis van poederdeklaag begon eind jaren vijftig en vroege jaren '40 voor metaal en organisch polymeerpoeder. Een thermoplastische die poederdeklaag maakte - bed gebruikend een deklaagmethode door Duitse wetenschappers wordt ontwikkeld vloeibaar. Het octrooi van de deklaagmethode wordt geregistreerd in Mei 1953. 1965 tot 1958 is al vloeibare verf met het vloeibare bed van de verfonderdompeling. Maar letterlijk, in de dikte van de 500 micronfilm van 150 microns, namelijk roesten de algemene functies van elektroisolatie, hoofdzakelijk gebruikt voor wrijving etc…. Deze 11 éénjarige, CABINE, polyethyleen, pvc-plastiek, polyester, wordt nylon deklaagmateriaal hoofdzakelijk gebruikt als gechloreerde polyether. Tegelijk met de thermosetting epoxyhars, bijvoorbeeld, gebruik de afwasmachinemand (pvc), isolatie (epoxyhars), een deel van de oceaan (nylon) hars 3, van het metaalmeubilair (pvc, CABINE) epoxydiehars in poederdeklaag door de basisvorm van de ontwikkeling van BOSCH wordt gebruikt, zoals isolerend materiaal worden gebruikt.

Is ontwikkeld in de Verenigde Staten, de introductie op de markt van de Verenigde Staten en Europa vanaf 1962 tot 1964, samen met filmdikte, wordt elektrostatische poederdeklaag nu doordrongen om vloeibare verspreiding te verhinderen. Het elektrostatische bespuiten zal het elektrostatische die spuitpistool door Sams „de belegering van de haaidatabase“ wordt ontwikkeld geboren zijn, het woord meer hindernissen moet wordt overwinnen. De fundamentele thermosetting vandaag gebruikte hars, vier, binnen van 1973, in het jaar van 1966, epoxy, epoxy/polyester, polyurethaan, polyester (TGIC) is begonnen te verdelen ontwikkeld. De poederdeklaag in Duitsland, de installatie van 1970 van vier in 1966, een verhoging van installatieinstallaties in 51. 6 poedert deklaag sinds het begin van jaren '70 om de snelle groei van het wereldverslag te worden, maar de groei zal definitief regelde in 1980. Poeder deklaag tot de tijd het zeer duur is, is de dikte te dik, zijn er vele problemen met kleurenveranderingen, gebakken hitte en het eindigen kleurdiepte, uit vraag wordt vele beperkingen op het materiaal bezeten. Zeven

Het lopende onderzoek en de ontwikkeling van grondstoffen sinds de vroege jaren '80, productiebekwaamheid accumuleerden verf, de technologieverbeteringen van de poederdeklaag, en de verslaggroei en worden een globale schaal. Een nieuw toepassingsgebied (zoals MDF en roldeklaag, enz.) wordt verwacht in de volgende decennia verwante de wetgevingshandhaving en de verdere ontwikkeling van het werkingsgebied van milieubescherming.

Bartijd : 2018-09-26 10:44:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.

Tel.: 86-13438865967

Fax: 86-28-86101106

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)