Thuis Nieuws

Van de de deklaagfabriek van het Hsindapoeder de brandveiligheidsstudie

Certificaat
China Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. certificaten
China Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
grote levering en zeer hoog - de kwaliteit eindigt

—— Paul

Uw erkenning is onze grootste motivatie

—— Simon

aardig bedrijf en aardige persoon

—— Sonia

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Van de de deklaagfabriek van het Hsindapoeder de brandveiligheidsstudie
Laatste bedrijfsnieuws over Van de de deklaagfabriek van het Hsindapoeder de brandveiligheidsstudie

Als onderneming van de poederdeklaag, zouden wij meer aandacht moeten besteden aan veilige productie en het knijpen in de knop wanneer wij economische voordelen aan de markt, nodig hebben om de de „te realiseren win-win“ voordelen en veiligheid. Onlangs, nam het personeel van Hsinda-macromoleculemacromolecule, door de veiligheidssupervisor wordt geleid, aan de brandveiligheidsstudie die deel.

Lerend het eerste punt, vertelde de veiligheidssupervisor iedereen over het brandveiligheidssysteem. Met inbegrip van brandveiligheidsonderwijs, opleiding; Brandinspectie en inspectie; Beheer van veilige evacuatiefaciliteiten; Vuurleidings (controlekamer) horloge; Vuurleidingsfaciliteiten, het beheer van het materiaalonderhoud; Rectificatie van brandgevaren; Veiligheidsbeheer van brand en elektriciteit; De ontvlambare en explosieve gevaarlijke goederen en de plaatsen steken - bewijs en explosiebestendige inhoud in brand. Alle mensen hebben een ernstige houding tegenover studie, stel actief vragen en luister ernstig.

Om het tweede punt te leren, zal de veiligheidssupervisor u begeleiden om het brandplan in de fabriek te verklaren. Eerst, worden de brandbeveiligingfaciliteiten, het brandblusmateriaal en de brandveiligheidstekens van de fabriek verklaard om zijn correct en efficiënt te verzekeren. Verzeker de vrije passage en de veilige uitgang. De evacuatiegang of op de evacuatiegang en de veiligheidsuitgang de vastgestelde hindernissen die evacuatie beïnvloeden, niet tijdens zaken, productie, de uitvoer van de het werkveiligheid zullen gesloten worden, zal veilige evacuatieinstructies weg houden. Het is verboden om open brand in plaatsen te gebruiken waar de brand of de explosie gevaarlijk zijn.

Om het derde punt te leren, zal de veiligheidssupervisor de eerste hulpmaatregelen na de brand simuleren. Elke werknemer is actief betrokken bij in de praktijk het leren.

De Deklaag van het Hsindapoeder, ernstig om het belang van veiligheid in productie diep te begrijpen, het veilige productiebeheersysteem te vestigen en te verbeteren, productieveiligheid opleiding en onderzoek te versterken, om de drie maanden zal aan alle werknemers op een uitvoerig „tertiair onderwijs“ worden gericht opleidend.

Bartijd : 2018-09-26 10:40:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.

Tel.: 86-13438865967

Fax: 86-28-86101106

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)