Thuis

Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Hsinda-bovenkant 1 Poederfabriek in Zuidwestenchina

 

Wij zijn een team dat bij vergaderingsverandering en het zijn innovatief goed is.
 
Wij concentreren ons op wat wij – „klant eerstzouden moeten doen, aandringen op innovatie, integriteit, hartstocht, en specifiek groepswerk.
 

In Hsinda, volgen wij en dwingen best practicen af om hoogte te leveren - kwaliteitsproducten en de diensten. Hsinda heeft de capaciteit om eender welke aanpassing goed te keuren, kan al kleur op RAL&PANTONE-kaart worden gemaakt. Bovendien, de kleur kan voor uw steekproef of verzoeken worden aangepast.

Hsinda is verklaarde SGS geweest en met de EU-norm overeengestemd (ROHS2.0).

 

Hsinda heeft zijn eigen R&D-centrum en is geëngageerd aan het ontwikkelen van nieuwe producten om aan uw behoeften beter te voldoen. Wij zijn een specifiek team en uw ware partner, als u meer over van deklaagoplossingen en technologieën steun wilt kennen, heet welkom om zich bij ons aan te sluiten en van de kleurrijke wereld te genieten.

 

CHINA Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

VISIE

 

Voorbij Uw Verbeelding

 

 

OPDRACHT

 

Globale Technologieonderneming

 

 

Teamgeest

 

Hsinda niet alleen nadruk op de productkwaliteit, maar ook gezet een hoge mening over persoonlijke kwaliteit en teamgeest van alle personeel. Wij zijn aan „onze voldoening voortkomen uit klantentevredenheid“ hiervoor en blijven een ofenthusiastic en optimistische staat. Onze bedrijf niet slechts vaak georganiseerd diverse opleiding maar voerden openluchtactivitiesfor uit verbeterend uitvoerige capaciteit van alle personeel.
 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2006, Internationaal de Financiënbedrijf werd van het Oosten van Nieuw Zeeland gevestigd in Nieuw Zeeland.

 

2009, in het oosten verworven de computerbedrijf van PC van Nieuw Zeeland Modern.

 

2011, Opgezet Co. van Chengdu Tongyongxinda de EG, Ltd Pixian-Tak met belangrijke zaken van de deklaagproductie van het polymeerpoeder en verkoop.

 

2012, Opgezet de Unie van Chengdu Oostelijk High-tech Nieuw Materialenco., Ltd, hoofdzakelijk resonsible voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe die polymeermaterialen, in staatsniveau Dr.Park van High-tech streek wordt gevestigd.

 

2013, EGE-bedrijf verkreeg fonds het op hoog niveau van het het planbegin van de talentenaansporing en hoge erkenning op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van polymeer nano vezel materils.

 

2014, werd de internationale handelsafdeling officieel opgericht, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de zaken overzee, heeft de cliëntenbasis meer dan 20 landen omvat.

 

2015, Co. van het polymeermaterialen van Chengdu Hsinda, Ltd werd gevestigd, een een meanswhile R&D, productie en verkoopmaatschappij, behandelend de de invoer en de uitvoerzaken, materiaalproductie, met een laag bedekkend verwerking, de technologieuitvoer enz.

Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Hsinda

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Certificaten CHINA Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Certificaten CHINA Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Certificaten CHINA Chengdu Hsinda Polymer Materials Co., Ltd. Certificaten